Pagina's

zaterdag 29 november 2014

1 - Lillies blog werd verwijderd


Welkom op mijn nieuwe blogje. Jullie vragen zich nu waarschijnlijk af waarom ik opeens naar blogger overgestapt ben. En waar is mijn normale wordpressblogje gebleven? Wel ik snap het ook allemaal nog niet zo goed.

Deze morgen werd ik wakker en deed ik wat altijd doe net voor ik mijn bedje uitkruip. Mijn blogje checken of het ingeplande artikeltje wel online is gekomen. Toen ik wordpress opende zag ik dat er iets mis was. En toen ik mijn blog wou bekijken kreeg ik de melding dat wordpress hem verwijderd had. What?

Geen waarschuwing, geen mailtje waarom? Alleen een melding dat ik maar eens moest kijken naar de gebruikersovereenkomst die ik blijkbaar geschonden had. En toen ik daar dus keek zag ik dat ik het stukje ‘spam’ in het geel was aangeduid. Nou moet ik zeggen dat ik bij mijn weten nog nooit op een andere blog gespamd heb en neen ik ben geen robot die stukjes tekst tik voor een of ander bedrijf. Ik ben dus wel degelijk 100% echt en hoewel ik mijn identiteit niet wil delen lieg ik niet over wie ik ben of wat ik schrijf. Ook zette ik altijd netjes een bron bij de foto's die ik van het internet plukte.

Ik heb wordpress meteen een mailtje gestuurd met de vraag om meer uitleg. Maar na wat opzoeking weet ik nu al dat ik daar niet teveel mag op hopen. Mijn blogje waar ik de voorbije twee maand zoveel tijd en liefde in heb gestoken is weg. En dus moet ik volledig opnieuw beginnen.

Gelukkig was ik er op tijd bij om een document te downloaden waarin al mijn geschreven artikels in html-code staan. Als het gelukt is, zien jullie dus gewoon alle stukjes die ook op wordpress stonden. Als het niet gelukt is, wel dan ben ik alles kwijt. Ah ik kan wel huilen!

Al jullie lieve reacties, mijn cijfers (waar ik echt trots op was) en mijn volgers. Alles is weg. En ik moet weer van 0 beginnen. Al die avonden dat ik eigenlijk in mijn bed moest liggen maar toch achter de computer een blogje zat te tikken, tijd die voor niets was.

Ik ben altijd heel enthousiast geweest over wordpress maar nu ben ik echt kwaad! Want hoe moeilijk is het om me een mailtje te sturen om me te vertellen dat ik iets misdoe? Ik snap het allemaal niet.
Nuja ik ga er gewoon het beste van proberen te maken. Ik heb snel een nieuwe lay-out in elkaar geknutseld, heb mijn bloglovin account aangepast (zou superlief zijn mochten jullie mij opnieuw willen volgen) en nu maar hopen dat alles goed gaat.

Morgen krijgen het artikeltje dat ik eigenlijk voor vandaag ingepland had en jah nu ga ik blogger wat uitpluizen want blijkbaar wordt dit mijn nieuwe plekje op het internet.. Ik hoop dat ik jullie morgen hier opnieuw zie.

Dikke kussen
Lillie

Update: het overzetten van mijn artikels gaat niets worden, alles is dus weg! Opnieuw beginnen dus, bedankt Wordpress! :(

5 opmerkingen:

 1. Wat raar dat Wordpress hem in ene had verwijderd! Dat is zeker balen, maar weet je, het komt goed. Ik kom morgen zeker weer terug hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat balen! Echt raar dat Wordpress je geeneens waarschuwt en dat je ook de reden niet snapt. Gelukkig weten een hoop bezoekers je vast weer te vinden :-) Ik ga nu even heel snel een nieuwe backup van mijn blog maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja doen! Is echt balen als alles opeens weg is, gelukkig was ik nog maar een grote maand bezig.

   Verwijderen
 3. wouw wat vreselijk vervelend!!! maar ik ga je gewoon verder volgen op je nieuwe blog:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen